Turistični ponudniki

Izbirajte med apartmaji, kampi, hostli in planinskimi kočami.

Za rezervacije nastanitev, izposojo opreme oziroma najema gorskega vodnika ter obisk restavracije smo vam na voljo za pomoč preko telefona ali spletne pošte.

Izberite po dejavnosti

18 Home Apartments

Triglavska cesta 18, Mojstrana | Pokaži pot

Apartmaji so novi, obratujejo od junija 2020. Ponujamo tri lepo zasnovane nastanitve, ki so popolnoma opremljene. Namestitev ponuja brezplačno parkirišče in dostop do brezžičnega interneta.


Aljažev dom

Aljažev dom, Mojstrana | Pokaži pot

Aljažev dom stoji ob robu gozdne jase v zgornjem delu doline Vrat. Imenuje se po Jakobu Aljažu. Nahaja se ob vznožju najvišjih vrhov v Julijskih Alpah. Le nekaj minut stran je tudi zimska soba s pečjo na drva.

Aparthotel pr'Jakapč

Triglavska cesta 23, Mojstrana | Pokaži pot

Manjša nastanitev v osrčju naših slovenskih gora, v majhni vasici Mojstrana. Primerno predvsem za družine z malimi otroki, ki potrebujejo “vse pri roki“.

Apartma Borovc

Delavska ulica 14b, Mojstrana | Pokaži pot

1-sobni apartma Apartma Borovc se nahaja približno 10 minut vožnje od slapa Peričnik. Eden od vrhuncev tega apartmaja je terasa, ki gostom omogoča čudovit razgled.

Apartma Pr' Brku

Ulica Jakoba Aljaža 1, Mojstrana | Pokaži pot

Apartma je namenjen 2-4 osebam in vključuje kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, kopalnico, stranišče in prostorno vežo. Za hišo je prostorno parkirišče in vrt s klopco.

Apartma pr' Krofu

Triglavska cesta 18, Mojstrana | Pokaži pot

Apartma Pr' Krofu ponuja tri različne apartmajske nastanitve različnih velikosti v centru Mojstrane. Vsi apartmaji imajo na voljo tudi manjšo kuhinjo. Apartmaji se nahajajo v spektakularni pokrajini, idealni za najrazličnejše dejavnosti, vključno s smučanjem, plezanjem, pohodništvom in kolesarjenjem.  

Apartma Stenar

Kurirska pot 12, Mojstrana | Pokaži pot

Apartma Stenar se nahaja na eni najlepših lokaciji v Mojstrani. Na domačiji »Pr Mhuač« boste imeli zaradi lege na dvignjeni naravni terasi, odličen pogled na goro Stenar, mogočnega varuha Mojstrane.

Apartmaji Dora

Veliki breg 9, Mojstrana | Pokaži pot

Apartma v klasičnem stilu, v katerem je prijeten občutek domačnosti, je velikosti 90 m2 in primeren za do 6 oseb. Je prostoren in nudi veliko mero udobja.  

Camping Kamne

Dovje 9, Mojstrana | Pokaži pot

Kamp Kamne je majhen in zato primeren za goste, ki iščejo mirno bivanje v naravi. Bližina Triglavskega narodnega parka ponuja številne možnosti za krajše družinske izlete s kolesom ali peš ter seveda tudi zahtevne planinske ture za izkušene hribolazce. 

Gostilna in apartmaji Psnak

Radovna 18, Mojstrana | Pokaži pot

Apartmaji Psnak nudijo svojim gostom tri popolnoma opremljene apartmaje in 1 manjšo sobo. Apartmaji Psnak so odprti in na voljo čez celo leto.

Gustlnov dom

Nov, energetsko varčen in učinkovit objekt Planinskega društva Dovje - Mojstrana, ki se prilagaja zahtevam planincev po prenočevanju v bolj »individualnih« nočitvenih kapacitetah.

Hostel Lukna

Triglavska cesta 15, mojstrana | Pokaži pot

Hostel Lukna je prijeten, majhen hostel v osrčju Julijskih Alp, ki smo ga zasnovali z mislijo na pohodnike, turne smučarje, padalce, plezalce, sprehajalce in vse druge ljubitelje gora in narave.

Kofler Sport

Kurirska pot 20, Mojstrana | Pokaži pot

Kofler sport je športna agencija kjer si lahko izberete različne aktivnosti na kateri vas bo spremljal eden od naših izkušenih vodnikov. Od poletnih vzponov na Triglav do zimskih učnih uric smučanja.

Mountain View Glamping

Dovje 12, Mojstrana | Pokaži pot

Mountain view Glamping se nahaja na Dovjem. Glamping hiške po imenu Triglav, Stenar, Škrlatica, Jerebikovec, Rjavina ponujajo prenočišče s teraso in edinstven pogled iz postelje na bližnje gore.

Okrepčevalnica Hram pri Aljažu

Dovje 21, Mojstrana | Pokaži pot

Okrepčevalnica Hram pri Aljažu se nahaja ob glavni cesti Jesenice - Kranjska Gora med Dovjem in Mojstrano, tik ob spomeniku župnika Jakoba Aljaža. Iz hrama se razprostira prekrasen razgled na okoliško hribovje.

Restavracija Veranda

Dovje 127 c, Mojstrana | Pokaži pot

Prenovljena in osvežena gostilna Veranda vas vabi, da preizkusite našo pestro ponudbo jedi po naročilu, ki jo za vas pripravlja mlada ekipa gostilne Veranda. Na krožnikih lahko okušate dobrote slovenske, mediteranske in centralno evropske kulinarike.

Slovenski planinski muzej

Triglavska cesta 49, 4281 Mojstrana | Pokaži pot

V Slovenskem planinskem muzeju si podajata roke preteklost in sedanjost. Bogata zbirka predmetov s pestro zgodovinsko pripovedjo, raznolikost fotografskega in arhivskega gradiva ter obsežna knjižnica nudijo vpogled v množičnost in pomembnost planinske dejavnosti.

Sobe in apartmaji Kotnik

Kurirska pot 6, Mojstrana | Pokaži pot

Sobe so v zgornjem nadstropju zasebne hiše z vrtom, s katerega je dostop do Triglavske Bistrice. Na vrtu je gostom na voljo pokrit prostor za počitek z možnostjo uporabe letne kuhinje in žara. Vsaka bivalna enota ima balkon.  

Šlajmerjev dom

Šlajmerjev dom stoji 200 m od Aljaževega doma na mestu, kjer je nekoč stala Šlajmerjeva vila.

Dom je primeren tudi za otroške tabore, seminarje, tečaje saj ima poleg ležišč tudi večjo predavalnico, garderobo in v zgornjem nadstropju manjšo plezalno steno.

Turistična namestitev Gorski biser

Triglavska cesta 33, Mojstrana | Pokaži pot

Nastanitev Gorski biser se nahaja v Mojstrani in nudi vrt, skupni prostor za druženje, teraso ter razgled na gore. WiFi in zasebno parkirišče sta v nastanitvi Gorski biser na voljo brez doplačila.